De Beste Verliezer Voedselbos vol met zonnebloemen

De Beste Verliezer Voedselbos vol met zonnebloemen

Het is zover! Een grote groen-gele strook zonnebloemen sieren het Voedselbos. Prachtig gezicht! De zonnebloemen die geplant waren op 1 mei, door maar liefst 200 mensen, hebben hun hoogste punt bereikt.
Beste Verliezer Voedselbos uitgebreid met ooievaarsnest

Beste Verliezer Voedselbos uitgebreid met ooievaarsnest

Het Beste Verliezer Voedselbos is uitgebreid met een prachtig ooievaarsnest. De reden? Nou ja,… natuurlijk omdat het heel mooi staat en het een waardevolle bijdrage levert voor de natuur in haar geheel. En bovenal: de zwangerschap van Geke ‘vieren’ met een eigen ooievaarsnest. Het meest bijzondere? Het nest is helemaal zelf gebouwd en de boomstam komt uit het aangrenzende bos.
WERELD ZONNEBLOEMENDAG GROOT SUCCES. 200 DEELNEMERS

WERELD ZONNEBLOEMENDAG GROOT SUCCES. 200 DEELNEMERS

Zaterdag 1 mei deed De Beste Verliezer mee aan de Wereld zonnebloemendag. Maar liefst 200 mensen kwamen vanuit alle delen van het land naar het Voedselbos in Nijverdal. Weken ervoor kregen opa’s, oma’s, (niet)vaders en moeder en zelfs enkele klassen een box opgestuurd, met speciale tips en adviezen. Vol enthousiasme stapten een paar weken later zo’n 200 mensen op de fiets of in de auto. Op weg naar het voedselbos.
De Beste Verliezer plant 1.000 zonnebloemen in het voedselbos

De Beste Verliezer plant 1.000 zonnebloemen in het voedselbos

Help je mee om samen met vele anderen 1.000 zonnebloemen te planten? De Beste Verliezer roept jou en (je) (klein)kinderen op, om deel te nemen op 1 mei aan de wereld zonnebloemendag. Op deze dag willen wij in het voedselbos van De Beste Verliezer, met jouw hulp en vele anderen, 1.000 zonnebloemen planten. Hiervoor krijg je van ons alle materialen.
VOEDINGSDESKUNDIGE HENK-JAN KOERSHUIS SPREEKT OP DE RADIO

VOEDINGSDESKUNDIGE HENK-JAN KOERSHUIS SPREEKT OP DE RADIO

Auteur Henk-Jan Koershuis sprak dinsdag 23 februari op de radio bij AA FM over zijn nieuste project: DE PROEF! Eerder was hij al te gast bij Radio1, All Sports Radio, EditieNL en in andere studio's. Dit keer sprak hij vanuit zijn geliefde stad Almelo. Over het gezin waar hij opgroeide en zijn waardevolle opvoeding, die hem bracht waar hij nu is.
KOMT DE BESTE VERLIEZER DE WINTER DOOR?

KOMT DE BESTE VERLIEZER DE WINTER DOOR?

November 2020 zijn we gestart met de aanplant van 75 fruitbomen en struiken. Zijn de bomen sterk genoeg? Komen zij de strenge winterdagen door, waarbij temperaturen werden gehaald van -15 graden.
De Beste Verliezer bouwt uniek fruitbomen gaard in Corona tijd

De Beste Verliezer bouwt uniek fruitbomen gaard in Corona tijd

Wat ongelooflijk mooi zeg!! Zeg nou zelf: maar liefst 3 (!) generaties volle energie die elkaar tegelijk laten smilen. Prachtig. Waardevol. En eigenlijk béssst wel bijzonder. Opa’s en Oma’s die hun kostbare leeftijd koesteren en wat meegeven aan the next generation. Ook Stoere vaders en krachtige positieve moeders en andere volwassenen die vólop in het leven staan en er wat moois van willen maken. En Kinderen. Zij, die nog een heel leven voor zich hebben en ook létterlijk de energie in de wereld trapten op de eerste dag van november. Een plaatje leek het niet alleen. Het wássss een plaatje. De Beste Verliezer Fruitbomen gaard plant dag gaat als een special one de boeken in.
Beste Verliezer Fruitbomen Boomgaard plant dag

Beste Verliezer Fruitbomen Boomgaard plant dag

Voeding. Beweging. Én een Positieve Mindset. Het zijn de 3 pijlers van het De Beste Verliezer gedachtegoed, #DBV90. Meer gezondheid, energie, vitaliteit en de leeftijd van mínimaal 90 jaar bereiken in goede gezondheid betekent ook: Back to Nature! De natuur geeft ons ongekende krachten. Het is een van de GOUDEN BOODSCHAPPEN. Om dat kracht bij te zetten organiseert De Beste Verliezer op zondag 1 november 2020, De Beste Verliezer Fruitbomen Boomgaard Plant dag. Plant je eigen fruitboom en draag bij aan een gezonde(re) generatie. Extra tof te vermelden; de boom gaat jóuw eigen (familie of gezins) naam dragen de komende decennia.
De Beste Verliezer lanceert uniek Family House

De Beste Verliezer lanceert uniek Family House

De leeftijd bereiken van mínimaal 90 jaar in blakende gezondheid. Dat is hét gedachte goed van De Beste Verliezer. Kortgezegd: #DBV90. Een ultiem geloof in het feit dat véél meer mensen 90 jaar kunnen worden. Zonder toeters en bellen. Op een fitte vitale manier en niet door onnodig medicijngebruik. In deze reis wil De Beste Verliezer mensen inspireren. We doen dat met ons boek en de Masterclasses die wij verzorgen. Om een stap verder te gaan lanceren wij: De Beste Verliezer Family House.
HET WORDT TIJD VOOR EEN GOUDEN CORONA HAMBURGER

HET WORDT TIJD VOOR EEN GOUDEN CORONA HAMBURGER

Nog minder dan 24 uur. Een groot deel van Nederland zit dan weer klaar voor de komende persconferentie. Wat gaat er gebeuren? Welke maatregelen worden er genomen? Geen idee wat het exact zal worden, maar…. Iedereen is erover eens: de maatregelen zullen ‘strenger’ worden….
De Beste Verliezer studeert bij Ben Tiggelaar

De Beste Verliezer studeert bij Ben Tiggelaar

Auteur en voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis mocht enkele dagen genieten van het meesterschap van Ben Tiggelaar. Zowel op het podium, via online webinars als via het boek wil Henk-Jan mensen inspireren op weg naar meer energie en gezondheid. Of, zoals Henk-Jan het in zijn boek noemt: De liefde voor het leven. De meerdaagse training was dan ook zeer waardevol voor zowel de persoonlijke ontwikkeling van Henk-Jan, als ook voor de verdere door ontwikkeling van het programma De Beste Verliezer.
Epidemie Corona zet epidemie van overgewicht in beeld

Epidemie Corona zet epidemie van overgewicht in beeld

“Het Verliezen van slechte eetgewoontes en het Verliezen van gewicht”. Het is de slogan van De Beste Verliezer. In het begin soms nog een roepende in de woestijn en door de Corona aandacht komt niet alleen Corona, maar zeker ook het onderwerp overgewicht meer op de kaart te staan. Het zet daarnaast het thema overgewicht, geheel terecht, ook in een ander perspectief. Nieuwsbron 30 maart 2020: Zo’n 80% (!) van de Corona patiënten op de IC heeft (fors) overgewicht. 80%!
De Beste Verliezer. Give it all

De Beste Verliezer. Give it all

Jamie Oliver. Sonja Bakker. Het zijn namen in Nederland die iedereen kent. Autoriteiten op het gebied van voeding en lifestyle. Los wat je van hen vindt, ik kan niet ontkennen dat wat zij neergezet hebben zeer bewonderenswaardig is. Heel heel knap, niet alleen hoeveel mensen zij bereikt hebben. Wat vooral knap is, is dat ze een positieve bijdrage leveren aanb het leven van andere mensen. In dit geval aan de gezondheid van mensen. Ons grootste goed.
BRAND BUILDERS marketing communicatie bureau aan slag met De Beste Verliezer

BRAND BUILDERS marketing communicatie bureau aan slag met De Beste Verliezer

Full service marketing communicatie bureau Brand Builders uit Wierden is een hele stapel boeken rijker. Voor iedereen een exemplaar van de Bestseller: het boek met een Gouden Boodschap. Na een energieke Masterclass De Beste Verliezer op kantoor bleef niet alleen die mooie stapel met gouden boeken achter. Ook de groepsapp ging dezelfde avond nog los.
2 van 6